Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με ΝΔ στις εκλογές η Δημοκρατική Αναγέννηση - Στην Α΄Θεσσαλονίκης ο Παπαθεμελής

Με ΝΔ στις εκλογές η Δημοκρατική Αναγέννηση – Στην Α΄Θεσσαλονίκης ο Παπαθεμελής

Την εκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης.

27

Την εκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, που αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης.

Δύο στελέχη της Δημοκρατικής Αναγέννησης θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Ο κ. Παπαθεμελής συναντήθηκε την Τρίτη με τον Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή, όπου και επισημοποιήθηκε η εκλογική συνεργασία.

Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του Στ.Παπαθεμελή, «γιατί είναι ένας άνθρωπος με αρχές, που έχει το θάρρος της γνώμης του».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι σέβεται όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους αφετηρία και προσέθεσε ότι «προχωράμε μπροστά μαζί με όλους όσους οραματίζονται ένα νέο ξεκίνημα για την πατρίδα μας και μια νέα διακυβέρνηση».

Ο κ. Παπαθεμελής χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή ως νέο άφθαρτο πολιτικό και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας πως διαφώνησε για την πολιτική που ακολούθησε το κυβερνών κόμμα που είχε ως αποτέλεσμα «την ανεργία, τη φτώχεια, τη διαφθορά και τη διαπλοκή».

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αναγέννησης τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη για πολιτική αλλαγή στον τόπο ακόμη και για λόγους λειτουργίας του πολιτικού συστήματος, ενώ υπογράμμισε πολλές φορές ότι η συνεργασία του με τη ΝΔ είναι εκλογική, κάτι που σημαίνει ότι το κόμμα τους θα είναι πλήρως ανεξάρτητο ως κεντρώα πολιτική δύναμη με τη δική της αυτονομία.

Τέλος, ο κ. Παπαθεμελής σημείωσε ακόμη πως πρέπει να ενισχυθούν οι κεντρώες δυνάμεις που στηρίζουν τη ΝΔ προς όφελος του τόπου και των πολιτών.

Πρωτόπαπας: Ο φυσικός του χώρος

Κληθείς να σχολιάσει την εκλογική συνεργασία του κ. Παπαθεμελή με τη Νέα Δημοκρατία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας δήλωσε ότι «ο καθένας επιλέγει το φυσικό του χώρο στις νέες συνθήκες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024