
Markos by Night: Στην κορυφή της τηλεθέασης το Σάββατο 30 Μαΐου
Για ένα ακόμη Σάββατο, το Markos by Night με τον Μάρκο Σεφερλή κατέκτησε την πρώτη θέση στη τηλεθέαση
Την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού κέρδισε το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαΐου το «Markos by Night» με την τηλεοπτική μετάδοση της παράστασης «50 Αποχρώσεις to Greece», η οποία σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης.
Η απολαυστική επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σημειώνοντας ποσοστό 19,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,3% στο σύνολο του κοινού.
Σε επιμέρους κατηγορία κοινού, η δυναμική του «50 Αποχρώσεις to Greece» ήταν ακόμα πιο έντονη, φτάνοντας το 26,6%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά από τον ανταγωνισμό στη ζώνη μετάδοσης διαμορφώθηκε στις 10,4 μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54.
Η σταθερή επιτυχία των θεατρικών προβολών του MEGA συνεχίζεται, με το «Markos by Night» να αποτελεί το σημείο συνάντησης για το κοινό που αναζητά διέξοδο στην καθαρή ψυχαγωγία.
MARKOS BY NIGHT
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Ουκρανία: Το Κίεβο εξέδωσε εντολή εκκένωσης χιλιάδων κατοίκων στο Χάρκοβο – Πεσκόφ: Παραδώστε τα όπλα
- Metallica, Iron Maiden και «ερυθρόλευκη» κούπα – Ποιοι έκαναν…. σεισμό στο ΟΑΚΑ
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα
- Γήρας: Ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί το βιώνουν μόνοι
- Live ο τέταρτος τελικός: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός
