
Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ο Ράιτ
Ο Μόουζες Ράιτ επιβεβαίωσε πως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ωστόσο δήλωσε αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της Ζαλγκίρις.
Ο Μόουζες Ράιτ είναι στην επικαιρότητα λόγω των μεταγραφικών σεναρίων γύρω από το όνομά του και μιλώντας στο Basketnews, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.
«Έχω πρόταση από την Ζαλγκίρις και από τη Μπαρτσελόνα, όμως αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο η Ζαλγκίρις» ανέφερε ο Μαερικανός σέντερ των Λιθουανών και συμπλήρωσε: «Ναι, λαμβάνω προτάσεις από ομάδες, όμως είμαι συγκεντρωμένος εδώ. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, είδα ένα δημοσιεύμα πως ο Τζος Νίμπο θα πάει στη Μπαρτσελόνα. Πολλοί θεωρητικά πηγαίνουν στη Μπαρτσελόνα αυτή την περίοδο. Ποιος άλλος; Είδα ότι κοιτούν τον Ναντίρ Χίφι. Μήπως θέλουν και κάποιον άλλον Γάλλο; Δεν ξέρω τι γίνεται».
Και κάπως έτσι, χρησιμοποίησε μια ατάκα του Εργκίν Αταμάν για να σχολιάσει όσα λέγονται σε δημοσιεύματα αλλά και στα social media: «Θα πω ό,τι και ο Αταμάν, μισώ τα media. Έχουμε έξι ακόμα παιχνίδια. Έχουμε το ματς με τη Μπάγερν, ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, ένα δύσκολο ματς για το λιθουανικό πρωτάθλημα».
- «Ψηλά το κεφάλι, τα μάτια μονάχα στον στόχο»: Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει Game 4 με Βαλένθια
- Μπιενάλε Βενετίας: Διαμαρτυρία Pussy Riot και Femen έξω από το ρωσικό περίπτερο για την επιστροφή της Ρωσίας
- Καρδαμάς Ηλείας: Ακατάλληλο νερό, εγκαταλειμμένα δίκτυα και θεσμική αδιαφορία – Σοβαρές καταγγελίες στο in
- 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης – Ο πολιτισμός μας σε σελίδες
- Βαλένθια: Δύσκολα ο Πουέρτο στο Game 4, κυκλοφορεί με πατερίτσες (vid)
- Αυστρία: Πυροβολισμοί έξω από εστιατόριο – Σκότωσε σύζυγο και κόρη και αυτοκτόνησε


