
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε κι άλλα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.
Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί αύριο Σάββατο (14/2, 19:30) από τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Superleague.
Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν φυσικά στο πλευρό τους τον κόσμο τους, ο οποίος θα στηρίξει δυναμικά τις προσπάθειες των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Τα εισιτήρια για το παιχνίδι έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία. Μάλιστα, οι Πειραιώτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν μερικά ακόμα, λόγω της αυξημένης ζήτησης, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν δύο επιπλέον θύρες για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών του Ολυμπιακού.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια:
«Για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα γίνει το Σάββατο (14/2, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει:
Εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας μας διατίθενται μέσω Internet.
Για την αγορά πατήστε εδώ.
Οι παραλήπτες των κωδικών οφείλουν να τους ενεργοποιήσουν μέσω της εφαρμογής gov wallet στο κινητό τους τηλέφωνο για να εισέλθουν στο γήπεδο».
- Δένδιας: Υφίσταται απειλή και έχουμε ανάγκη Ένοπλες Δυνάμεις που θα λειτουργούν αποτρεπτικά
- Axios: ΗΠΑ και Ιράν έφτασαν σε συμφωνία – Απομένει η τελική έγκριση του Τραμπ
- Ελβετία: Η στιγμή της σύλληψης του 31χρονου δράστη που μαχαίρωσε 3 άτομα και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»
- Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιλέγουν την αγαπημένη τους στιγμή από τους πανηγυρισμούς της Euroleague (vid)
- New York Times: Η Γουατεμάλα συμφώνησε για κοινά πλήγματα με τις ΗΠΑ εναντίον συμμοριών ναρκωτικών
- «Μετρ» της απάτης 27χρονος – Παρίστανε το υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων και έκανε κομπίνες με ενοικιάσεις διαμερισμάτων


