
Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο επιθετικό ταλέντο της ομάδας του και στην ομαδικότητα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα με 92-86 και στάθηκε στην ομαδικότητα που έδειξαν οι παίκτες του και στη σημαντικότητα του αποτελέσματος.
Στις δηλώσεις του στη flash interview ο Μπαρτζώκας ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι αλλά για κάποιο λόγο βιαστήκαμε να το τελειώσουμε νωρίς. Θέλαμε να έχουμε υπομονή αλλά βιαζόμασταν. Κάναμε καλή δουλειά, ο Αστέρας είναι έμπειρη και καλή ομάδα, ελέγχουν τον ρυθμό με τα γκαρντ που έχουν. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη.
Εχουμε το ταλέντο στην επίθεση, είναι αλτρουιτστές οι παίκτες μας, βάζουμε τις αρχές στο παιχνίδι μας και όταν παίζουμε όλοι μαζί είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα.
Περιμένουμε τους γκαρντ μας να επιστρέψουν για να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες γιατί η Ευρωλίγκα είναι μια μεγάλη διοργάνωση και κουραστική».
- Πληρώνοντας για το τίποτα: Οι «αναλογικές» διακοπές και η γοητεία της απόλυτης αποσύνδεσης
- Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ζίνι, 1-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο (vid)
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν: Ανάγκη να διατηρηθεί η εκεχειρία
- Η Μπιγιόνσε βοήθησε την Αν Χάθαγουεϊ να βρει το «swag» της
- Ο Πύργος του Πειραιά φωτίστηκε στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas
- Έκαναν… «Βιετνάμ» ένα γλέντι στην Εύβοια – Όταν βγήκαν λεκάνες και νιπτήρες για σπάσιμο


