Αναχώρησε για την Ουγγαρία η Εθνική ομάδα (pics+vids)
Το απόγευμα της Κυριακής η Εθνική ομάδα αναχώρησε για την Ουγγαρία όπου θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.
Η Εθνική προποπόνηθηκε το πρωί της Κυριακής (16/11) στο Ρέντη και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το αεροδρόμιο όπου στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η πτήση για Ουγγαρία.
Εκεί όπου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (18/11, 21:45) τη Λευκορωσία στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.
Ελπίδες για πρόκριση φυσικά δεν υπάρχουν, ωστόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να ολοκληρώσει την παρουσία του σε αυτή τη διαδικασία με μία καλή εμφάνιση και μία ακόμα νίκη.
Θυμίζουμε πως στην αποστολή δεν είναι οι τραυματίες Παυλίδης, Γιαννούλης αλλά και ο Μπακασέτας που αποβλήθηκε κόντρα στην Σκωτία.
Δείτε στιγμές από την αναχώρηση της Εθνικής:

- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442