Χωρίς τρεις παίκτες κόντρα στη Λευκορωσία η Εθνική
Χωρίς τους Βαγγέλη Παυλίδη, Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Γιαννούλη θα ταξιδέψει η Εθνική μας ομάδα στην Ουγγαρία για το ματς με τη Λευκορωσία (18/11, 21:45).
Η Εθνική ομάδα αφήνει πίσω της το ματς με τη Σκωτία και στρέφεται στην τελευταία αναμέτρηση με τη Λευκορωσία στην Ουγγαρία (18/11, 21:45), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε το πρωί της Κυριακής στου Ρέντη, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.
Ποιοι θα μείνουν εκτός για την Εθνική Ελλάδας
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος υπέστη τενοντίτιδα, και Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς δεν υπάρχει λόγος να παρθεί κάποιο ρίσκο και δεν θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία για λόγους προφύλαξης. Εκτός θα μείνει και ο Τάσος Μπακασέτας, μετά την αποβολή του στο ματς με τους Σκωτσέζους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή της ελληνικής ομάδας αναχωρεί στις 17:30 για την Ουγγαρία.
Το θέμα του μισθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν παραμένει στην επικαιρότητα, με έγγραφο που διέρρευσε να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.