Μπακς – Γουίζαρντς 133-120: Με τρομερό Αντετοκούνμπο, πρεμιέρα με το δεξί για τα «ελάφια»
Σκληρός… οικοδεσπότης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που σταμάτησε στους 37 πόντους στη νίκη των Μπακς επί των Γουίζαρντς (133-120) – Επέστρεψε στο Μιλγουόκι ο Μίντλετον (23π.) που προσπάθησε να το «γυρίσει» για την ομάδα του.
Μετά το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική μας ομάδα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 133-120 επί των Γουίζαρντς, στην επιστροφή του Κρις Μίντλετον στο Μιλγουόκι.
Ο Greek Freak πέτυχε 37 πόντους, με 15/23 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/7 βολές, ενώ μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, για 2 λάθη, σε κάτι λιγότερο πό 27 λεπτά (26:45).
Μπακς – Γουίζαρντς 133-120: Οι καλύτερες στιγμές
Πρωταγωνιστής του ματς ήταν και ο Κρις Μίντλετον που επέστρεψε στην πόλη στην οποία μαζί με τον Αντετοκούνμπο πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2021 και σταμάτησε στους 23 πόντους με 6/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/3 βολές, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.
Στα αγωνιστικά, οι Μπακς ήταν εκπληκτικοί στην πρώτη περίοδο, «έχτισαν» διαφορά ασφαλείας από την αρχή του ματς και δεν δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν την αναμέτρηση και να πανηγυρίσουν το νικηφόρο ξεκίνημα. Επόμενος αντίπαλος του Μιλγουόκι οι Ράπτορς στο Τορόντο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/10, 01:30).
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.