Ο Ολυμπιακός κάνει το 2-0 επί της ΑΕΛ, δεύτερο γκολ ο Ελ Κααμπί (vids)
Ο Ολυμπιακός αποκτά προβάδισμα δύο τερμάτων επί της ΑΕΛ και πάλι με σκόρερ τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, καθώς ο Μαροκινός σκοράρει στο 44ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι.
Ο Ολυμπιακός βρήκε ένα γκολ στο ξεκίνημα του ματς απέναντι στην ΑΕΛ με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ένα στο τέλος του ημιχρόνου και προηγείται με 2-0 στο πρώτο μέρος, στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού σκόραρε και στο 44ο λεπτό του παιχνιδιού από το σημείο του πέναλτι και έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης στους Πειραιώτες. Το πέναλτι κέρδισε ο Μάντσα με σουτ το οποίο βρήκε στο χέρι του παίκτη της Λάρισας και δόθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ισχυρή Οχρίδα κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 25-24 και αποκλείστηκε από το EHF European Cup.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ Novibet, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την παραμονή. Έμπλεξαν οι «βυσσινί».
Δέκα τίτλους στη σεζόν, 28 στη διετία και 342 το σύνολο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πολύ πίσω σε κάθε άβολη σύγκριση περί «πολυαθλητικότητας».
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας