
Φωτιά στη Ρόδο – Καίει κοντά στην κοιλάδα με τις πεταλούδες
Η φωτιά είναι στην ίδια περιοχή που είχε ξεσπάσει το 2021
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς που ξέσπασε ανάμεσα στα χωριά Θολό και Σορωνή, στη Ρόδο, 7χλμ περίπου κοντά στην κοιλάδα με τις πεταλούδες.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 2 πεζοπόρα τμήματα, 16 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.
Μιλώντας στην «Ροδιακή», ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρόδου κ. Μιχάλης Θωμάτος, στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλο το νησί της Ρόδου και στελέχη εθελοντικών Μονάδων, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
- «Όσο η δικογραφία για τις υποκλοπές κάνει βόλτες, παραγράφονται αξιόποινες πράξεις», προειδοποιεί ο Χρ. Κακλαμάνης
- Έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη από τους ισχυρούς ανέμους – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο παιδιά, καταπλακώθηκε ΙΧ
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός
