Εθνική Ελπίδων: Σοβαρός τραυματισμός του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης χτύπησε ως ποδοσφαιριστής, καθώς υπέστη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και θα χειρουργηθεί
Ατυχη στιγμή για τον Γιάννη Ταουσιάνη. Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων υπέστη σοβαρό τραυματισμό ως ποδοσφαιριστής, καθώς έπαιξε σε φιλικό αγώνα, το Σάββατο 12/7, ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού και της Μικτής Ηρακλείου Κρήτης. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και ο Ταουσιάνης θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.
Το συμβάν έγινε σε μια ανύποπτη φάση στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα. Ο Ταουσιάνης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, σφαδάζοντας από πόνους και από την αρχή όλοι είδαν ότι έπαθε σοβαρή ζημιά. Οι γιατροί, απλά, επιβεβαίωσαν.
Ετσι ο Ταουσιάνης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να υποβληθεί σε ρήξη στον αχίλλειο τένοντα.
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
- Παιδιά: Καθώς τα βιβλία χάνουν έδαφος από τις οθόνες, το λεξιλόγιο συρρικνώνεται
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 40χρονου – Τον εγκατέλειψαν τραυματία και πέθανε
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!
