Θεσσαλονίκη: Ένας 37χρονος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις εις βάρος 3χρονου
Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος ενός 37χρονου στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 3χρονο
Ένας 37χρονος καταγγέλθηκε στη Θεσσαλονίκη για ασελγείς πράξεις σε 3χρονο αγόρι. Εις βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.
Η καταγγελία έγινε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με την αστυνομία, προηγήθηκε καταγγελία κατά την οποία, σε μη επακριβώς προσδιορισμένο παρελθόντα χρόνο, ο 37χρονος, εντός της οικίας που διαμένει σε περιοχή του δήμου Λαγκαδά, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου αγοριού.
Δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο 37χρονος βρέθηκε στο ίδιο σπίτι με το παιδί. Η καταγγελία στην αστυνομία ήταν ανώνυμη, ενώ ο 37χρονος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 3χρονος μένει σε ασταθές οικογενειακό περιβάλλον, αναφέρει η voria.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Capital-Executive Ship Management: Στρατηγική συνεργασία SPV Axis Maritime
- Τα επεισόδια μετά τη συναυλία του ΛΕΞ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκαν ως διαδηλώσεις στο Ιράν – Απίστευτη γκάφα στο δελτίο της ΕΡΤ
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
- Ελεύθερος σκοπευτής εκτέλεσε πρώην πρόεδρο της Αζαξιό
- Αγρότες: Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη – «προθύμων», θολό αν και ποιους εκπροσωπούν – Συνεδριάζει αύριο για κλιμάκωση η Πανελλαδική Επιτροπή
- Καταδίκη από τον Δήμο Αγρινίου του βανδαλισμού στο τζάμι που περιστοιχίζει τους Κίονες της Μητρόπολης Αγρινίου

