Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει την Παρασκευή 11 Ιουλίου με έκτακτη εκπομπή
Μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με έκτακτη εκπομπή. Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 23.10, στο MEGA.
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Αμαλιάδας και τη σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου το απόγευμα της Δευτέρας.
Η Αγγελική Νικολούλη, παρά το γεγονός ότι την περασμένη Παρασκευή αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, είχε δεσμευτεί πως αν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση με τις δολοφονίες των βρεφών στην Αμαλιάδα, θα επιστρέψει με νέα, έκτακτη, εκπομπή.
Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Αγγελική Νικολούλη με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Δευτέρας.
Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη
Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 23.10, στο MEGA.
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
- ΚΚΕ: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης λειτουργούσαν ως μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ θα αποσύρει τους περισσότερους κυανόκρανους που είναι ανεπτυγμένοι στη χώρα ως τα μέσα του 2027
- Κλειστός δρόμος της Κρήτης λόγω κατολίσθησης
- Ρέθυμνο: Κατέρρευσε τμήμα κτιρίου σε κεντρικό δρόμο – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα
- Συγκινεί ο Εργκίν Αταμάν για την απώλεια της μητέρας του: «Έχασα τη μεγαλύτερη υποστηρίκτριά μου»