Ο Ιβάν Βίντα ήρθε στον Ολυμπιακό για να πρωταγωνιστήσει και να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να κατακτήσουν τίτλους και αυτά ακριβώς έκανε. Ο 30χρονος εξτρέμ με τη σπουδαία καριέρα, στα δύο πρώτα χρόνια του στο Λιμάνι κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Σούπερ Καπ, ενώ έφτασε και στον τελικό του EHF European Cup. Ο Κροάτης σκόραρε 57 φορές στο διάστημα αυτό και φυσικά ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους των επιτυχιών της ομάδας. Έτσι, ο Ολυμπιακός τον διατήρησε στο δυναμικό του, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση της συμφωνίας των δύο πλευρών το μεσημέρι της Τετάρτης.
Η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ιβάν Βίντα. Ο Κροάτης εξτρέμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου».
«Θέλω να προσφέρω κι άλλο»
Πανευτυχής για την παραμονή του στο Λιμάνι, ο Βίντα δήλωσε διψασμένος για ακόμη περισσότερους τίτλους με τον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, για άλλη μια σεζόν. Είμαι εδώ δύο χρόνια. Δύο χρόνια πραγματικά καταπληκτικά και πάνω από όλα, επιτυχημένα, με δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Super Cup, καθώς και έναν ευρωπαϊκό τελικό! Θέλω να προσφέρω κι άλλο στην κατάκτηση νέων τίτλων για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη».
Φτιαγμένη για… γκέλες η φετινή Λίβερπουλ, η οποία μετά την ήττα-σοκ από τη Γουλβς την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά είδε και την παραπαίουσα Τότεναμ να της παίρνει το 1-1 στο 90′.
LIVE: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός για την 25η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.