
ΠΑΟΚ: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Τέιλορ (pics)
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γκρεγκ Τέιλορ για να ολοκληρώσει τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ και να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Στη Θεσσαλονίκη έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Γκρεγκ Τέιλορ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.
Όπως αναμενόταν, έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 13:00, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με πτήση από το Λονδίνο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον μάνατζέρ του.
Ο πρώην άσος της Σέλτικ θα έχει τις τελικές επαφές του με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη προφορική συμφωνία.
Θυμίζουμε ότι ο Τέιλορ έχει ήδη συμφωνήσει για ένα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.
Υπενθυμίζεται πως με τη Σέλτικ, αγωνίστηκε για έξι σεζόν, καταγράφοντας 216 συμμετοχές, 9 γκολ και 33 ασίστ.
Δείτε φωτογραφίες του Τέιλορ
- Εξαναγκαστικά εκτοπισμένοι: Ο αριθμός τους θα αυξηθεί κατά 4,2 εκατομμύρια έως το 2027
- Η Αυστραλία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 3% του ΑΕΠ
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του

