Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ακυρώνει τις συναυλίες της για λόγους υγείας- Η ανάρτηση της
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αναγκάζεται να ακυρώσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αναγκάζεται να ακυρώσει το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα των συναυλίων της για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας και το ευχαριστώ στο Μάριο Φραγκούλη
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ερμηνεύτρια, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram προφίλ της, την Τρίτη 17 Ιουνίου ανακοινώνοντας παράλληλα πως ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.
Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια έγραψε: «Φίλοι μου αγαπημένοι. Το φετινό καλοκαίρι θα με βρει εκτός συναυλιακής δράσης. Προσωπικοί λόγοι υγείας μου επιβάλουν να ξεκουραστώ και να μείνω εκτός. Κι αυτό θα κάνω: θα με φροντίσω και θα γεμίσω μπαταρίες για τα επόμενα.
Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Καλή αντάμωση»
Ευχαριστώ τον Μάριο Φραγκούλη που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό, τους συνεργάτες μου παραγωγούς, μουσικούς και τεχνικούς. Κι έτσι γι’ αλλαγή αυτό το καλοκαίρι λέω να ποστάρω ηλιοβασιλέματα, παραλίες κι όμορφες εικόνες. Θα μοιραζόμαστε τα τραγούδια που μας ενώνουν τόσα χρόνια κι έτσι δεν χανόμαστε σίγουρα. Καλή αντάμωση, Ελευθερία».
Οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση από συνεργάτες, φίλους και θαυμαστές
Την ανάρτηση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ακολούθησαν πολλά μηνύματα των followers της αλλά και ευχές για να επιστρέψει γρήγορα και υγιής στα καλλιτεχνικά της πλάνα.
- LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
- Εμείς γιατί δεν έχουμε λεφτά;
- Φοινικούντα: Ο ηθικός αυτουργός πίσω από τη διπλή δολοφονία – Ποιος είναι ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Τι είπε ο Πίτερς για τη μεταγραφή του Μόρις στον Ολυμπιακό…
- Την ώρα που οι ΗΠΑ πιέζουν τη Βενεζουέλα, Πούτιν και Λουκασένκο δείχνουν τη συμπαράστασή τους στον Μαδούρο
- Η Disney επενδύει 1 δισ. στην OpenAI και ανοίγει το «θησαυροφυλάκιο» χαρακτήρων στο Sora






