Τραγωδία στην Ινδία: Συνετρίβη ελικόπτερο – 7 νεκροί
Το ελικόπτερο είχε χαθεί από τα ραντάρ στην περιοχή Γκαουρικούντ στην Ινδία ενώ η συντριβή του πιθανότατα να οφείλεται στην κακοκαιρία.
Τραγωδία σημειώθηκε στο βόρειο κρατίδιο της Ινδίας Ουταράχαντ καθώς ελικόπτερο συνετρίβη σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANI. Σύμφωνα με τους Timesofndia, από την συντριβή του ελικοπτέρου έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον επτά άνθρωποι.
Το ελικόπτερο είχε χαθεί από τα ραντάρ στην περιοχή Γκαουρικούντ του κρατιδίου, μετέδωσε το ANI, επικαλούμενο αξιωματούχο.
What’s happening😢
A chopper crash near Kedarnath killed all 7- passengers & crew
SDRF got into action ASAP & recovered all 7 bodies
May these devotees get salvation🙏
Can these air crashes some new form of cyber G!HAD against India by HACKING systems?pic.twitter.com/kmgAQRzIGt
— PallaviCT (@pallavict) June 15, 2025
Ο επικεφαλής των αρχών του κρατιδίου, ο Πούσκαρ Σινγκ Ντάμι, ανέφερε σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X ότι η Δύναμη Αντιμετώπισης Καταστροφών του Ουταράχαντ, οι αρμόδιες τοπικές αρχές και σωστικά συνεργεία έχουν κινητοποιηθεί και μετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.
Το δίκτυο India Today ανέφερε επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχων ότι το ελικόπτερο βγήκε από την πορεία του λόγω κακοκαιρίας.
- Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε πραγματικά – Αρκούν 8 ώρες;
- Αντίστροφη μέτρηση για το δώρο Χριστουγέννων – Πότε θα πληρωθεί
- Κίνδυνος απάτης με email από το υπουργείο Ανάπτυξης
- Ανισότητα: Ζούμε στην εποχή που μόλις το 0,001% κατέχει τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό της ανθρωπότητας
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Υπάρχει ζωή χωρίς social media; Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τα παιδιά της Αυστραλίας




