Πρωτιά στην τηλεθεάση για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο
Η κάλυψη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εκτοξεύτηκε πάνω από τους 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επέστρεψε δυναμικά στο MEGA το βράδυ της Πέμπτης και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης χαρίζοντας στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης στους τηλεθεατές.
Ο Λάκης Λαζόπουλος πλημμύρισε για ακόμη ένα βράδυ τη σκηνή με το πληθωρικό του ταλέντο και τη χαρακτηριστική σατιρική του ματιά, σχολιάζοντας με χιούμορ την επικαιρότητα και τραγουδώντας μαζί με το ενθουσιώδες κοινό στο στούντιο, αλλά και με τους τηλεθεατές από το σπίτι.
Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» συγκέντρωσε τα φώτα της τηλεθέασης στο MEGA και κατέκτησε την κορυφή, σημειώνοντας ποσοστό 19,5% στο δυναμικό κοινό 18-54 με τη διαφορά από τον ανταγωνισμό να ξεπερνά τις 6,7 μονάδες. Παράλληλα, η σατιρική εκπομπή βρέθηκε στην πρώτη θέση και στο σύνολο του κοινού, καταγράφοντας ποσοστό 20% στη ζώνη προβολής της και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού με τουλάχιστον 5,6 μονάδες.
Η κάλυψη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» εκτοξεύτηκε πάνω από τους 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους κοινό σημείωσε ποσοστό 23,4%.
Η σάτιρα επιστρέφει στη μικρή οθόνη για μία ακόμη φορά, πριν το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο Λάκης Λαζόπουλος μας αποχαιρετήσουν για το καλοκαίρι, την Πέμπτη 26 Ιουνίου, στις 21:00, στο MEGA.
#tsantiri
- Live: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
- ΕΡΓΑΝΗ: Μειώθηκε o πραγματικός μέσος μισθός – Όνειρο απατηλό τα 1500 ευρώ μικτά
- Τσικνοπέμπτη: Τι είναι επικίνδυνο να προσφέρετε από το τραπέζι σας στα κατοικίδια
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»

