
«Συμφώνησε με την Εφές ο Παπαγιάννης»
Στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Εφές θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Παπαγιάννης, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Γιώργος Παπαγιάννης, αφού σύμφωνα με γερμανικό Μέσο, ο Έλληνας σέντερ δεν τα «βρήκε» με τον Παναθηναϊκό και συμφώνησε με την Αναντολού Εφές.
Συγκεκριμένα, πηγές του Buzz Sport, αναφέρουν που ο Παπαγιάννης συμφώνησε για συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον τουρκικό σύλλογο και θα αντικαταστήσει τον Νταν Οτούρου, που οδεύει προς Χάποελ Τελ Αβίβ.
Τι αναφέρει το γερμανικό ρεπορτάζ
«Πηγές του Buzz Sport επιβεβαίωσαν ότι ο Έλληνας σέντερ, Γιώργος Παπαγιάννης, συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές, σηματοδοτώντας την πρώτη μεταγραφή του προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ για τη σεζόν 2025-26.
Αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο Παπαγιάννης αποχωρεί από τη Μονακό, όπου είχε μέσο όρο 7,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ σε 16,5 λεπτά συμμετοχής. Επέλεξε την Εφές αντί για τη χαμηλότερη προσφορά από τον Παναθηναϊκό, καθώς η τουρκική ομάδα αντικαθιστά τον Νταν Οτούρου, ο οποίος εντάχθηκε στη Χάποελ Τελ Αβίβ», αναφέρει το γερμανικό Μέσο.
Ο Έλληνας σέντερ, είχε στη φετινή Euroleague, με τη Μονακό, 7,3 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,3 μπλοκ σε 16,5 λεπτά ανά ματς, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του Final Four της διοργάνωσης.
- Λούλα και Τραμπ ενδέχεται να συναντηθούν την Πέμπτη – Στην ατζέντα η καταπολέμηση του εγκλήματος και οι σπάνιες γαίες
- Met Gala: Πως ο γερασμένος Bad Bunny πυρπόλησε το event των Μπέζος – «Ωδή στη θνητότητα»
- Τον έψαχνε 2 χρόνια – Πώς έγινε η δολοφονία του 20χρονου στην Κρήτη
- Euroleague: Το 7ο Final Four του Μπαρτζώκα – Πρώτη φορά με 3-0
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν έφτιαξε μηχανισμό για τη διαχείριση του διάπλου – Κανείς δεν περνάει χωρίς άδεια
- Μονακό – Ολυμπιακός 82-105: Ραντεβού στην Αθήνα


