
Μαξίμου: Αναγνωρίζει τον θεσμικό Τσίπρα και τον «χτυπάει»
Στο «στόχαστρο» του Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας που φαίνεται να ενόχλησε με τα όσα είπε στο InForum.
Ανοιχτές οι «κεραίες» του Μεγάρου Μαξίμου που έσπευσε να σχολιάσει την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο InForum. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αστραπιαία αντανακλαστικά αναγνωρίζει το θεσμικό ρόλο του πρώην πρωθυπουργού και εξαπολύει βέλη μετά την ηχηρή παρέμβασή του.
Το Μαξίμου προχωρά σε μια ερώτηση και μια… διαπίστωση
Αφού αρχικά αναφέρει πως «είναι αναφαίρετο και αυτονόητο δικαίωμα ενός πρώην πρωθυπουργού να τοποθετείται δημόσια – για όποιο λόγο νομίζει» ακονίζει τα «μαχαίρια του πολέμου» σχολιάζοντας πως «το θέμα για το οποίο επέλεξε να τοποθετηθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας γεννά, για ακόμα μία φορά, ένα εύλογο ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός που με τις πολιτικές του έκανε εκατοντάδες χιλιάδες νέους να εγκαταλείψουν τη χώρα, να ζητάει τα ρέστα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που επί των ημερών της έχουν επιστρέψει οι 420.000 από τους 650.000 που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης;».
Η… «φάρσα»
Και αφού θέτει το ερώτημα αποφασίζει να ξύσει πληγές, τονίζοντας πως «η τραγωδία της πρώτης φοράς Αριστερά υπό τον κ. Τσίπρα είναι ακόμη νωπή στη μνήμη των πολιτών. Ως τώρα, χωρίς την παραμικρή έμπρακτη μετάνοια, η ”θεσμική” δεύτερη φορά παραπέμπει περισσότερο σε φάρσα».
Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το φλέγον ζήτημα του Brain drain, πρότεινε λύσεις για την επόμενη μέρα και εστίασε στις σχέσεις εμπιστοσύνης που θα πρέπει να «χτίσει» η Πολιτεία με τους νέους.
- Πληροφορίες για επιθέσεις των ΗΠΑ σε ιρανικά ταχύπλοα στο Ορμούζ
- Ποιες είναι οι προτεραιότητες της ιρανικής αντιπροσωπείας στο Κατάρ
- NASA: Το διαστημικό «πρατήριο καυσίμων» – Ο ρόλος των υπερυπολογιστών και το μεγάλο «στοίχημα»
- Οι επόμενες εκλογές στην Τουρκία έχουν κριθεί, σχολιάζει ο Guardian
- Στην Bundesliga η Πάντερμπορν – Υποβιβάστηκε η Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (2-1 παρ.)
- Όσα στα αλήθεια έγιναν και όσα (ευτυχώς) δεν έγιναν






