Η μεγάλη ώρα έφτασε! Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ θα κοντραριστούν στο Μόναχο για το τρόπαιο του Champions League, με τους Λουίς Ενρίκε και Σιμόνε Ιντζάγκι να κάνουν γνωστές τις συνθέσεις των ομάδων τους.
Και οι δύο προπονητές παρατάσσουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν, με τους Γάλλους να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους στη διοργάνωση και τους Ιταλούς το τέταρτο.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12