Ο τελικός του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA – Και η οικογένεια Πολίτη δεν θα το χάσει
Αυτό το Σάββατο 31 Μαΐου όλοι θα «καρφωμένοι» στον τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ίντερ. Στις 22.00, στο MEGA.
Αυτό το Σάββατο… «έχει ντέρμπι» και κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος! Πρώτη στη σέντρα, η πιο απρόβλεπτη οικογένεια της ελληνικής τηλεόρασης, από την επιτυχημένη κωμωδία του MEGA, «Έχω παιδιά»!
Οι Πολίτηδες έχουν φορέσει ήδη φανέλες, έχουν ανοίξει πατατάκια και ετοιμάζονται για τον συναρπαστικό τελικό της μεγαλύτερης διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League – Παρί Σεν Ζερμέν vs Ίντερ – ζωντανά στο MEGA, το Σάββατο 31 Μαΐου στις 21:00.
* Ο Τάσος υποστηρίζει με πάθος Ίντερ, η Χαρά έχει κάνει ανάλυση συστήματος των Παριζιάνων, η Σάρα ψάχνει στο TikTok αν ο τερματοφύλακας της Παρί είναι single, και ο Μιχάλης ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι είναι το οφσάιντ.
* Πώς θα καταφέρει ο Έκτορας να πείσει την Ιωάννα να ασχοληθεί με ένα άθλημα τόσο «λαϊκό» για τα γούστα της;
* Και τι σκαρώνει το Urbanic για να κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή;
Φυσικά, ο ανεκδιήγητος Τόνι του Urbanic – a.k.a. Μάκης Παπασημακόπουλος – θα βρίσκεται ζωντανά στο στούντιο, για να προσφέρει τον δικό του, ανεπανάληπτο σχολιασμό, όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Δείτε τα trailer
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΪΟΥ
ΤΕΛΙΚΟΣ UEFA CHAMPIONS LEAGUE
PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:00
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΙΝΤΕΡ ΣΤΙΣ 22:00
POST-GAME ΣΤΙΣ 00:30
- Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και παλεύουμε για όλους τους στόχους μας»
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες
- Νόμπελ Ειρήνης: Το Ινστιτούτο λέει ότι το βραβείο δεν μπορεί να μεταβιβαστεί στον Τραμπ, όπως πρότεινε η Ματσάδο
- Οι ΗΠΑ πραγματοποιούν επιθέσεις εναντία στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία
- LIVE: Τσάρλτον – Τσέλσι
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (pic)


