
Θεσσαλονίκη: Πλήρωμα ιδιωτικού ασθενοφόρου έκλεψε καρδιογράφο από νοσοκομείο
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ως δράστες κατηγορούνται μία 37χρονη κι ένας 44χρονος, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία
Δύο άτομα, μέλη πληρώματος ιδιωτικού ασθενοφόρου, κατηγορούνται ότι έκλεψαν καρδιογράφο από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Η κλοπή φέρεται να έγινε κατά την αποχώρησή τους από το νοσηλευτικό ίδρυμα όπου προηγουμένως μετέφεραν ασθενή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ως δράστες κατηγορούνται μία 37χρονη κι ένας 44χρονος, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.
Το ασθενοφόρο μαζί με τον καρδιογράφο, η αξία του οποίου προσδιορίζεται σε 1.800 ευρώ, κατασχέθηκαν από κλειστό χώρο στάθμευσης που χρησιμοποιούσε η 37χρονη στην περιοχή των Πεύκων, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)



