Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Σοσιεδάδ σε ματς για την τελευταία αγωνιστική της La Liga, το οποίο ήταν και το τελευταίο του Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα των Μαδριλένων.
Οι φίλοι της Ρεάλ αφιέρωσαν αυτή τη μέρα στον Κροάτη χαφ της, αναρτώντας και πανό στο «Μπερναμπέου», ο οποίος μεσουράνησε με τη «Βασίλισσα».
Πριν από τη σέντρα υπήρξε ένα απίστευτο standing ovation από τους φιλάθλους, για τον Μόντριτς, ο οποίος όταν πέρασε στο ματς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, η οποία ήταν έκδηλη.
Στο αντίο του, παρών στο γήπεδο ήταν και ο Τόνι Κρος, με τον οποίο μοιράστηκαν για χρόνια τον χώρο του κέντρου και ο οποίος επίσης αποχαιρέτησε την περυσινή σεζόν. Αυτό είναι ένα τέλος εποχής για τη Ρεάλ, η οποία πλέον καλείται να κοιτάξει μπροστά, στην επόμενη μέρα, όπως άλλωστε κάνει πάντα.
Με τη Ρεάλ μέτρησε το «αστρονομικό» νούμερο των 590 συμμετοχών, έχοντας 43 γκολ και 95 ασίστ. Κατέκτησε κάθε πιθανό τρόπαιο με τη «βασίλισσα», μεταξύ αυτών και έξι Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα.
Ένας θρύλος του ισπανικού συλλόγου, με τον Λούκα Μόντριτς να αποχαιρετάει την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης και να ετοιμάζεται για νέες πολιτείες, καθώς θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.