Στις 22:00 η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Σαν Μαμές» του Μπιλμπάο, για τον τελικό του Europa League.
Ο… εμφύλιος άρχισε νωρίς, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να πλακώνονται στο ξύλο στους δρόμους της πρωτεύουσας της Χώρας των Βάσκων.
Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 21:00, όταν οι λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους οδήγησαν σε χειροδικίες. Μια γροθιά φαίνεται πως προκάλεσε την πτώση ενός οπαδού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει γενικευμένη σύρραξη.
Ακολούθησαν ρίψεις αντικειμένων, ακόμα και τραπεζιών, προτού επέμβει η αστυνομία για να ηρεμήσει την κατάσταση. Δεν υπήρξαν συλλήψεις ή τραυματισμοί.
Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά περίπου 80.000 Βρετανοί φίλαθλοι έχουν ταξιδέψει στην Ισπανία για τον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρόκειται για έναν αγώνα που δίνει τα πάντα στον νικητή (κούπα, έξοδο στο Champions League) και ο χαμένος τα χάνει όλα.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή