Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο ΟΑΚΑ και στο πλευρό του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να κάνουν το νταμπλ στην ιστορική φετινή σεζόν.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ μετά από 35 χρόνια σε έναν μεγάλο τελικό και φυσικά στοχεύουν στο νταμπλ, στην ιστορική σεζόν της συμπλήρωσης των 100 χρόνων «ζωής» του συλλόγου.
Χαιρέτησε παίκτες και διαιτητές
Ο ηγέτης των Πειραιωτών είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας του λιμανιού και μάλιστα, λίγο πριν τη σέντρα, βρέθηκε και στον αγωνιστικό χώρο -μαζί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση- προκειμένου να χαιρετίσει έναν έναν όλους τους ποδοσφαιριστές και το διαιτητικό τιμ.
- Αιτωλοακαρνανία: Στον εισαγγελέα ο καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50χρονου
- Διαδηλώσεις στο Ιράν: Τουλάχιστον 5.000 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, λέει ιρανός αξιωματούχος
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
- Shops Open Today in Greece as Winter Sales Kick Off
- Έρωτας τέλος: Μέγκαν Φοξ και MGK βάζουν ξανά «τελεία» στην σχέση τους μετά τη γέννηση της κόρης τους
- Σε δύσκολη θέση ο Τόμας Φρανκ στην Τότεναμ
