Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το 48ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού (vid)
Ο Ροντινέι «χτύπησε» τατουάζ με το φετινό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού!
Ο Ροντινέι κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τον 48ο τίτλο της ομάδας του Πειραιά, η οποία πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (17/5).
Χάρηκε με την ψυχή του την κούπα ο Βραζιλιάνος μπακ. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να «χτυπήσει» τατουάζ το 48ο πρωτάθλημα του των «ερυθρόλευκων»!
Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Ροντινέι έχει κάνει τατουάζ όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει στην καριέρα του και όχι μόνο εκείνα που έχει πάρει με τους Πειραιώτες.
Δείτε το βίντεο του Ροντινέι:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodinei De Almeida (@pretinhorodi_oficial)
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι
- Το Ισραήλ ζήτησε από το Κατάρ να αυξήσει την χρηματοδότηση της Χαμάς έναν μήνα πριν την 7η Οκτωβρίου
- Γαλλία: Δικαστική έρευνα εις βάρος του Grok – Η ΑΙ του Χ έχει χρησιμοποιηθεί σε deepfakes γυμνών γυναικών
