Ο Μαρτσίνιακ στον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ
Ο Elite διαιτητής της UEFA, Σιμόν Μαρτσίνιακ, θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού
Κορυφαίος διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος! Ο elite Πολωνός, Σιμόν Μαρτσίνιακ, θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (17/5), ο οποίος θα κρίνει τον φετινό τροπαιούχο της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης.
Πρόκειται προφανώς για έναν από τους καλύτερους διαιτητές στον κόσμο, ενώ πρόπερσι ήταν ο «άρχων» του τελικού του Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ίντερ.
Επίσης, είχε σφυρίξει και τον τελικό του Μουντιάλ του 2022 ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, που είναι και το μεγαλύτερο «παράσημο» στην καριέρα του, αλλά και έναν σωρό ακόμα σπουδαίες αναμετρήσεις παγκοσμίου βεληνεκούς.
Ο Μαρτσίνιακ και η Ελλάδα
Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής του ημιτελικού Ίντερ – Μπαρτσελόνα πριν λίγες μέρες (4-3), έρχεται για δεύτερη φορά φέτος στην Ελλάδα, καθώς είχε διευθύνει τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (1-1).
Από εκεί και πέρα, παλαιότερα είχε βρεθεί και στο ΠΑΟΚ-Άρης 2-2 στην Τούμπα (2021).
- Ευρείας κλίμακας ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο της Καστοριάς
- Ο Τζορτζ Λούκας είχε πουλήσει τα δικαιώματα του Star Wars για 10.000 δολάρια το 1971 – Ευτυχώς η συμφωνία ακυρώθηκε
- Betsson: Αποκριάτικη προσφορά με 320 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον Τροχό
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ
- ΚΚΕ: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα κατάρτισης λειτουργούσαν ως μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ θα αποσύρει τους περισσότερους κυανόκρανους που είναι ανεπτυγμένοι στη χώρα ως τα μέσα του 2027


