Άρης: Υποψήφιος για ενδεκάδα ο Βέλεθ
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι πιθανόν να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αν ο Ουζουνίδης αποφασίσει να προφυλάξει τον Φαμπιάνο, στη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Βέλεθ σε καλή κατάσταση και είναι πιθανόν να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Μπράμπετς, αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφασίσει να προφυλάξει τον Φαμπιάνο που αισθάνεται ενοχλήσεις. Ακόμα, ερωτηματικό αποτελεί το αν θα καθίσει κάτω από την εστία του Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Κουέστα, που αγωνίστηκε με θλάση κόντρα στον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα AKTOR (10/05, 18:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής (τελευταία) των Playoffs (5-8) του πρωταθλήματος “Stoiximan Super League”.
Η προπόνηση της Τετάρτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση και passing game, συνεχίστηκε με rondo game και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.
Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν -και πάλι- το πρωί στο Δασυγένειο».
Ο επόμενος προορισμός του Νταρίντα
Το συμβόλαιο του 35χρονου Τσέχου χαφ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και δεν αναμένεται να το ανανεώσει, καθώς θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ο επόμενος προορισμός του ποδοσφαιριστή, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τσεχία, θα είναι η Χράντετς Κράλοβε. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «eFotbal» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ποδοσφαιριστής θα αγοράσει και σπίτι στην ομώνυμη πόλη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε αποκτήσει τον Νταρίντα τον Δεκέμβριο του 2022 και τον πρώτο ενάμιση χρόνο ο ποδοσφαιριστής ήταν βασικός και αναντικατάστατος. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κάθισε αρχικά στον πάγκο, ενώ μετά την αποχώρηση του Μάνου Γκαρθία, κέρδισε και πάλι θέση στην ενδεκάδα.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

