Αφιέρωμα στη Λήδα Πρωτοψάλτη για τη συμπλήρωση 65 χρόνων στο θέατρο
Η είσοδος για την εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη σπουδαία Λήδα Πρωτοψάλτη οργανώνει το Θέατρο ΣΤΟΑ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 65 χρόνων της στο θέατρο.
Σαράντα χρόνια από αυτά τα χρόνια υπηρέτησε το Θέατρο από τη σκηνή της Στοάς, πρωταγωνιστώντας σε περισσότερες από 50 παραγωγές, μερικές από τις οποίες άφησαν εποχή για τις εξαίρετες ερμηνείες της, καθιστώντας την μια από τις πλέον ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.
Σπουδαίοι ρόλοι της Λήδας Πρωτοψάλτη
Η Εκάβη, η Κλυταιμνήστρα, η Άννα, από το ‘Άννα είπα’, η Ουρανία από το Χάσαμε τη θεία στοπ και φυσικά η Μήδεια και η Ιουλιέτα του Μποστ, μαζί με τη Μάνα από τον Ματωμένο γάμο και όχι μόνο, υπήρξαν ανεπανάληπτες ερμηνείες για τις οποίες απέσπασε διθυραμβικές κριτικές μαζί με δεκάδες βραβεία.
Κυρίως όμως έλαμψε με το ήθος της εντός και εκτός σκηνής, αφήνοντας μια σπουδαία παρακαταθήκη που ανυψώνει το λειτούργημα του ηθοποιού σε επίπεδα υψηλής πνευματικής προσφοράς και αξιοζήλευτου επαγγελματικού επιπέδου.
Ποιοι θα παραβρεθούν στην εκδήλωση – αφιέρωμα
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 8 το βράδυ και σε αυτή θα μιλήσουν εκτός από τον Σταμάτη Φασουλή, τον Θανάση Νιάρχο, τον Αντώνη Φωστιέρη, τον Παναγιώτη Μέντη, τον Παύλο Ορκόπουλο και τον Θανάση Παπαγεωργίου, πολλοί συνεργάτες της από τη Στοά καθώς και απλοί θεατές που την παρακολούθησαν στην αξιοζήλευτη πορεία της αυτά τα 65 χρόνια.
Η είσοδος είναι ελεύθερη αφού προηγουμένως οι θέσεις κρατηθούν τηλεφωνικώς στο 2107702830.
- Συμφωνία της Βάρκιζας: «Τη θεωρούσαν για επιτυχία και πίστευαν στην τήρησή της από δεξιούς και Εγγλέζους»
- Όταν οι νικητές αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο νέο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Αθήνα: Κινηματογραφική καταδίωξη 16χρονου με κλεμμένη μοτοσυκλέτα – Τραυματίστηκε αστυνομικός
- Μια νύχτα μόνο: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Οι φωτογραφίες του Τζιμ Κέρτις για τα 57α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον δηλώνουν συναίσθημα




