
Γκρέμισαν τον Γιάρεμτσουκ μέσα στην περιοχή της Μπόντο (vid)
Στο 24’ ο Γκούντερσεν γκρέμισε τον Γιάρεμτσουκ μέσα στην περιοχή της Μπόντο, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρά τις διαμαρτυρίες του Ουκρανού.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπόντο Γκλιμτ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Europa League, με τον Γκούντερσεν στο 24’ να γκρεμίζει τον Γιάρεμτσουκ μέσα στην περιοχή της νορβηγικής ομάδας, αλλά τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε».
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε στην περιοχή της ΜπόντοΓκλιμτ και πριν προλάβει να βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα της νορβηγικής ομάδας τον ανέτρεψε ο Γκούντερσεν, με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Μίκολα Μπαλάκιν, να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του Ουκρανού στράικερ των Πειραιωτών.
Δείτε το βίντεο:
- Ηράκλειο: Έλαβε προθεσμία ο 30χρονος για τον τραυματισμό της συζύγου του – Κρίσιμη η μαρτυρία των παιδιών
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- «Στη ζωή πρέπει να μπορείς να κάνεις πλάκα»: Rosalía, Calvin Klein, Euphoria και πιλάτες
- Smartphones: Στα σκαριά η οθόνη του μέλλοντος – Η φημολογία για την πρώτη συσκευή που θα τη χρησιμοποιήσει
- Από την αποδοτικότητα στην αξία: Γιατί το μοντέλο «άνθρωπος x μηχανή» αλλάζει την εργασία
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες



