Ζάκυνθος: Γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στα αίματα στην αυλή του σπιτιού της
Την άτυχη γυναίκα βρήκε συγγενικό της πρόσωπο - Η αστυνομία στη Ζάκυνθο διεξάγει έρευνες για εγκληματική ενέργεια.
Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι της, γυναίκα 69 ετών, στην περιοχή Κρυονερίου στη Ζάκυνθο.
Την άτυχη γυναίκα βρήκε συγγενικό της πρόσωπο, ενώ έχει ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα βρέθηκε γεμάτη αίματα στην πόρτα του γκαράζ της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, και οι Αρχές βρήκαν παραβιασμένο τον περίβολο του σπιτιού της.
Ληστεία «βλέπουν» οι αστυνομικοί
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ermisnews.com, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο της ληστείας.
Το θύμα, γνωστή συμβολαιογράφος, φέρεται να χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματός της και να ξεψύχησε από αιμορραγία στην αυλή του σπιτιού της.
- Ο Τζιν Σίμονς τα βάζει με τους πολιτικοποιημένους διάσημους
- Football Rankings: «Η ΑΕΚ θεωρείται 3ο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League»
- Συνελήφθη ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας – Πέθανε ο 63χρονος που είχε τραυματιστεί
- Το Ισραήλ απέρριψε απευθείας συνομιλίες με τον Λίβανο – Τροχοπέδη η Χεζμπολάχ
- The Expla-in Project: Τι συμβαίνει με τους επαναπατρισμούς από τις εμπόλεμες ζώνες;
- Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ




