
Χωρίς Κοϊτά και Οντουμπάτζο η ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό
Στο προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό θα εκτίσουν την ποινή τους οι Κοϊτά και Οντουμπάτζο.
Χωρίς τους Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Μόουζες Οντουμπάτζο θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ερχόμενο ματς της Stoiximan Super League.
Οι δυο παίκτες ήταν ανάμεσα στους επτά «κιτρινόμαυρους» που είδαν την κίτρινη κάρτα στην Τούμπα και έφτασαν τις τρεις συνολικά στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται πως συνολικά 10 παίκτες της Ένωσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις κάρτες.
Επιλέχθηκε λοιπόν από τον Ματίας Αλμέιδα οι δύο να εκτίσουν τη δική τους τιμωρία στο κυριακάτικο παιχνίδι της OPAP Arena, απέναντι στην ομάδα των Σερρών.
Σημειώνεται ότι σε μια από τις προσεχείς αγωνιστικές πρέπει να δηλωθούν και οι Περέιρα-Πιερό (που επίσης έχουν συμπληρώσει κάρτες), ενώ στο όριο βρίσκονται και οι Πινέδα, Μουκουντί, Γιόνσον, Μάνταλος, και Πάουλο Φερνάντες.
- Μετανάστες: Η Κομισιόν απαντά σε ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες


