
Ολυμπιακός: Αναγκαστική αλλαγή ο Ρέτσος, μπήκε ο Μπιανκόν
Ο Παναγιώτης Ρέτσος τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, αφήνοντας τη θέση του στον Ζουλιάν Μπιανκόν.
Άτυχος στάθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο διεθνής σέντερ μπακ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου 45αλέπτου και στο ημίχρονο έγινε αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ζουλιάν Μπιανκόν.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός πήρε τη θέση του τραυματία Παναγιώτη Ρέτσου και αγωνίζεται στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, δίπλα στον Νταβίντ Κάρμο.
Αυτή είναι η 3η συμμετοχή του Μπιανκόν στο Κύπελλο και 14η συνολικά στη φετινή σεζόν, με τον Γάλλο να έχει 2 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.
Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει επίσης 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Europa League.
- ΗΑΕ: Γιατί το Ιράν χτύπησε με drones τη Ζώνη Πετρελαϊκής Βιομηχανίας της Φουτζάιρα – Μεγάλη φωτιά
- Live η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη
- Ο Μπενίτεθ άλλα δήλωσε και άλλα εννοούσε
- Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: «Πάρτι» των Reds στο Στάμφορντ Μπριτζ!
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας η Αστυπάλαια – Παρατείνεται για την Πάτμο
- Σέρρες: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι 11 κρατούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς στις φυλακές Νιγρίτας

