Λάκης Λαζόπουλος για Κώστα Σημίτη: Συλλυπητήρια για τον άνθρωπο, αλλά…
«Άλλο πράγμα η προσωπική ζωή ενός πολιτικού αρχηγού και άλλο πράγμα πώς τον αποτιμά ο κόσμος», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στο αποψινό (5/2) «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», στο MEGA.
«Τα θερμά μου συλλυπητήρια, και τα εννοώ, στη γυναίκα και στις κόρες του Κώστα Σημιτή. Διότι είναι άλλο πράγμα η προσωπική ζωή ενός πολιτικού αρχηγού και άλλο πράγμα πώς τον αποτιμά ο κόσμος», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος στο αποψινό (5/2) «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», στο MEGA.
«Η Δάφνη, εν πάση περιπτώσει, υπήρξε μια γυναίκα συμπαθής, στο πλευρό ενός πρωθυπουργού. Αλλά δεν θα μπορούσα να πω τα ίδια και για την πολιτική διαδρομή του Σημίτη.
»Εντάξει, δεξιοποίησε το ΠΑΣΟΚ. Το έκανε, πάνω-κάτω, ένα ίδιο κόμμα με τη Νέα Δημοκρατία… Χρηματιστήριο… διέλυσε όλη την Ελλάδα, ρήμαξε τη χώρα με τους Ολυμπιακού Αγώνες… τα Ολυμπιακά Ακίνητα, μείναν όλα εκεί… πρώτη χώρα σε διαφθορά επί των ημερών του…», προσέθεσε ο ίδιος.
«Το κυριότερο όμως είναι ότι αυτός γκριζάρισε πρώτη φορά τα Ίμια. Τα Ίμια είναι η κουκίδα που αλλάζει την ιστορία της Ελλάδας σε επίπεδο κυριαρχίας. Ούτε εμείς ούτε εσείς. Έτσι μπαίνουν τα καινούργια σύνορα», κατέληξε.
Δείτε το απόσπασμα:
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Η πληγή ανοίγει, το απόστημα σπάει
- Τουρισμός: Μια μαγειρική εκπομπή του Netflix αλλάζει τα δεδομένα
- Λίβανος: Ορατός ο κίνδυνος να εφαρμοστεί σχέδιο καταστροφής, αντίστοιχο με αυτό του Ισραήλ στη Γάζα
- Μελάνια Τραμπ: Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δίπλα σε ένα ανθρωποειδές ρομπότ
- Γιορτή σήμερα 26 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Αυτός θα είναι ο φετινός MVP στο NBA




