Στο Top15 των ακριβότερων μεταγραφών ο Τζίμας (pic)
«Σπάει» όλα τα κοντέρ η μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα στην Μπράιτον, καθώς μπήκε στο Top15 με τις πιο ακριβές μεταγραφές της φετινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου
Ο Στέφανος Τζίμας είναι και επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, με τον νεαρό επιθετικό να επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Νυρεμβέργης και να υπογράφει στον βρετανικό σύλλογο μέχρι το 2030.
Βέβαια θα γίνει στέλεχος των «γλάρων» από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς προς ώρας θα παραμείνει με την μορφή δανεισμού στην Νυρεμβέργη του Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά να μάθει την τέχνη του γκολ στον Έλληνα επιθετικό.
Το deal της μεταγραφής του Στέφανου Τζίμα στη Μπράιτον έκανε θόρυβο στην Ευρώπη, με τους Άγγλους να βγάζουν να δαπανούν περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, η συμφωνία αγγίζει τα 25,75 εκατ. ευρώ, με τους Θεσσαλονικείς να «καρπώνονται» 18 +15%, ποσοστό μεταπώλησης.
Το deal ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές (ΠΑΟΚ, Νυρεμβέργη και Μπράιτον) είναι από τα ακριβότερα της μεταγραφικής περιόδου και κατατάσσει τον Τζίμα στο Νο14 της κατάταξης.
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
