
Ξεκίνημα της σεζόν για την Αδαμοπούλου στην Ελβετία με άλμα στα 4,26 μ
Την πρώτη θέση πήρε η Ανγκέλικα Μόσερ με 4,56 μέτρα
Στο μίτινγκ του Φράουενφελντ στην Ελβετία έκανε αγωνιστική πρεμιέρα για τη χειμερινή περιόδο η Αριάδνη Αδαμοπούλου. Η νεαρή άλτρια του επί κοντώ είχε καλύτερο άλμα στα 4,26 μ. επίδοση που της έδωσε την τέταρτη θέση στον αγώνα.
Η άλτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου άρχισε τον αγώνα της στα 4,01 μ. και συνέχισε στα 4,16 μ. άλματα που ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια.
Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,26 μ. και χρειάστηκε τρία άλματα για να τα ξεπεράσει. Στα 4,36 μ. είχε τρεις άκυρες προσπάθειες. Την πρώτη θέση πήρε η Ανγκέλικα Μόσερ με 4,56 μέτρα.
Επόμενος αγώνας για την Αδαμοπούλου είναι το ερχόμενο Σάββατο (18/1) στη Θεσσαλονίκη.
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
- «Είναι απαίσιο! Θα το λατρέψεις» – Η Σάντρα Μπούλοκ «έριξε» το Instagram – Η Τζένιφερ Άνιστον, τα ρεκόρ, το τρολάρισμα
- Είμαστε φτιαγμένοι από… πλαστικό; Η αόρατη απειλή που «κυλάει» στις αρτηρίες μας
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γκιουλέρ το 0-1 για τη «βασίλισσα», ισοφάρισε σε 1-1 ο Πάβλοβιτς (vids)
- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει

