
Άρης: Ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο ο Χουάνκαρ
Ο Χουάνκαρ απολογήθηκε με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα σόσιαλ μίντια για τη χειρονομία που έκανε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (5/1) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.
Οι οπαδοί του Άρη ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, λόγω της άσχημης εμφάνισης της ομάδας τους.
Σε μια φάση του δεύτερου ημιχρόνου και μετά από μια άστοχη σέντρα που έκανε, ο Χουάνκαρ έκανε μια κίνηση αντίδρασης σηκώνοντας τα χέρια.
Με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα σοσιαλ μίντια ο Ισπανός αμυντικός ζήτησε συγνώμη για τη χειρονομία του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Χουάνκαρ
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος από την χειρονομία μου χθες, ήταν η ένταση της στιγμής και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Ήμουν θυμωμένος με εμένα για την κακή σέντρα και την κατάσταση του παιχνιδιού. Πρέπει να παίζουμε πάντα υπό πίεση και δεν είναι πάντα εύκολο. Είμαι ένας παίκτης αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω και νομίζω ότι το έχω δείξει σε όλη μου την καριέρα. Τελειώνοντας ζητώ συγγνώμη από όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι».
- Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και Κέντρα Ημέρας στη Θεσσαλία
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ κατέλαβε σκάφος που κατευθύνεται στη Γάζα
- Η χειρονομία του Λιονέλ Μέσι προς τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι που σχολιάστηκε (vid)
- Χανιά: Σύλληψη 47χρονου μετά από καταγγελία για κακοποίηση του 16χρονου ΑμεΑ γιου του
- Η Κάιλι Μινόγκ για τον έρωτα που της έκανε την καρδιά κομμάτια
- ΠΟΥ: Με το βλέμμα σε χανταϊό και Έμπολα ξεκινά η συνέλευση του Οργανισμού


