Το γκολ του Σίνγκο στον αγώνα Μονακό – Αστέρας (5-1), ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και ξεχώρισε.
Ο αμυντικός της Μονακό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ένα άπιαστο μακρινό δυνατό σουτ.
Το γκολ αυτό συνέβαλε στη θριαμβευτική νίκη της ομάδας του, ενισχύοντας την κυριαρχία της Μονακό στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.
Πραγματική «οβίδα» στο Πριγκηπάτο που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδραση στον τερματοφύλακα των Σέρβων. Πέτυχε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη που πήρε διαστάσεις προς το τέλος της αναμέτρησης.
Ο σκόρερ του γκολ
Ο Γουίλφριντ Σινγκό είναι Ιβοριανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός στη Μονακό.
Η ομάδα του Πριγκιπάτου παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της League Phase του UEFA Champions League.
Μετά την επιτυχημένη θητεία του στην Τορίνο, ο 23χρονος Σινγκό εντάχθηκε στη Μονακό, όπου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις αμυντικές του ικανότητες και τις επιθετικές του εξορμήσεις από τη δεξιά πλευρά.
Είναι γνωστός για την ταχύτητά του, τη δύναμή του και την ικανότητά του να συμβάλλει και στην αμυντική και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.