Ο Τσιτσιπάς ονειρευόταν τη… Eurovision, πριν αφοσιωθεί στο τένις (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Λίγο πριν το πρώτο του ματς στο τουρνουά της Νιμ στη Γαλλία, το Bastide UTS, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς το έριξε για λίγο στο… τραγούδι!
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ανέβασε ένα ωραίο βίντεο στα social media, στο οποίο εμφανίζεται να τραγουδάει το «Apologize» των One Republic. Ακούγοντας την… ιδιαίτερη ερμηνεία του, ο δημοσιογράφος λέει στον 27χρονο πρωταθλητή ότι «το τένις δεν είναι το μόνο ταλέντο που έχεις Στέφανε» και αυτός απαντά, λέγοντας με αντίστοιχη διάθεση πως το αγαπημένο του σπορ τον κέρδισε… οριακά από τη Eurovision: «Προσπαθώ. Το όνειρό μου ήταν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision, αλλά η πορεία μου κάπως άλλαξε. Το Wimbledon ήταν το δεύτερο στη λίστα μου. Θα συνεχίσω μέχρι να τα καταφέρω».
Ανετη και ωραία η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Μπέτις με δυο γκολ του Ραφίνια και ένα του Κανσέλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το 2-1. Μεγάλες στιγμές στο αντίο του Λεβαντόφσκι