
Άρης: Υπογράφει ο Μορόν – «Όχι» σε πρόταση για τον Ντιαντί
Ο Μορόν θα υπογράψει αύριο (21/10) το νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Άρη - Αρνητική απάντηση σε πρόταση από ομάδα από το Κατάρ για τον Ντιαντί.
Τα τυπικά απομένουν, μόνο, προκειμένου ο Λορέν Μορόν να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Άρη.
Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, είχε συνάντηση με τους διοικούντες και συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί κατά τη διάρκεια της αυριανής (22/10) ημέρας, όταν και θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της συμφωνίας.
Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη δέχτηκαν πρόταση από ομάδα του Κατάρ για την παραχώρηση του Κλέιτον Ντιαντί, ενώ την απέρριψαν άμεσα. Ο νεαρός Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τη μέχρι τώρα παρουσία του, έχοντας, κερδίσει, μάλιστα και θέση βασικού.
Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Άρη δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τον ποδοσφαιριστή και απέρριψαν άμεσα την πρόταση.
Ζήτησε εισιτήρια για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, αλλά…
Ο Άρης ζήτησε τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του, όμως, οι γηπεδούχοι απάντησαν αρνητικά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα και μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, καθώς ακολουθεί (30/10) το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Μετά τον αγώνα με τους Κιτρινόμαυρους θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
- Άρης – ΟΦΗ 3-1: Νικητής ξανά, με ηγέτη τον Κουαμέ!
- LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
- Διαδοχικοί θάνατοι στις φυλακές Αγ. Στεφάνου: Υπερπληθώρα κρατουμένων και ερωτηματικά για την υγειονομική κάλυψη
- ΗΠΑ: Το ταπεινό μπουρίτο των… 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων – Το success story ενός νεαρού ζευγαριού
- Ντούα Λίπα: Αγωγή μαμούθ 15 εκατομμυρίων στη Samsung – «Δεν είμαι προς πώληση»



