Νέα δυνατότητα υποβολής αίτησης πιστοποίησης για προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) μέσω του gov.gr παρέχεται από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης ΠΟΠ/ΠΓΕ μπορούν πλέον να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τις βασικές πληροφορίες, που αφορούν τη διαδικασία πιστοποίησης και να προχωρούν αυτόματα στην υποβολή της αίτησης πιστοποίησης μέσω του πληροφοριακού συστήματος «i-AGRO».
Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση αυτής της δυνατότητας
Πώς υποβάλλεται η αίτηση
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.gov.gr ακολουθώντας την διαδρομή: Αρχική → Επιχειρηματική δραστηριότητα → Αδειοδοτήσεις και συμμόρφωση → Πιστοποίηση προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) ή Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξη.
Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του «σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση αυτής της δυνατότητας εντάσσοντας και άλλες λειτουργίες του Οργανισμού με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών του και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας