
Αστέρας Τρίπολης Β’ – Πανιώνιος 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν…
Απώλεια στην πρεμιέρα της Super League 2 για τον Πανιώνιο που έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Β’ στην Τρίπολη. Χωρίς σκορ και το Διαγόρας-Μακεδονικός.
Μετά από τέσσερα συνεχόμενα «διπλά» σε ισάριθμα ματς της πρεμιέρας του Β΄ ομίλου, το πέμπτο και τελευταίο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, δεν ανέδειξε νικητή.
Αστέρας Τρίπολης Β’ και Πανιώνιος «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 4′, με την προβολή του Κωστέα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Η συνέχεια ανήκε στους Νεοσμυρνιώτες που έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν με το 0-0 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β’ (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Γκρόζντανιτς, Λάσκαρης, Τζίμας (63′ Σαμπάϊο), Μπουλούλης, Ντέτλερ, Προύντζος, Κετού (75′ Κάρδαρης), Κωστέας (63′ Μπατζώνης), Οκό (82′ Κεδίκογλου).
Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (76′ Γεμιστός), Αυλωνίτης, Πότσι, Κολοβός (86′ Γροντής), Φελίσιο, Μπούσης, Νοικοκυράκης (86′ Μπουρλάκης), Γκίνη (70′ Ενγκουέμ), Τσορνομάζ, Βενάρδος.
Για τον Βόρειο όμιλο, στο 0-0 έμειναν ο Διαγόρας με τον Μακεδονικό, με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 45′ λόγω αποβολής του Ολιβέρι.
- Σκύλος και φαγητό: Ποιες είναι οι αιτίες που «ξεχειλίζει» από ενθουσιασμό. Θα σας εκπλήξουν!
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ


