«Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού και Φουρνιέ για δύο χρόνια» (pic)
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως ο Εβάν Φουρνιέ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τα απόμενα δύο χρόνια.
Τελειωμένη είναι η υπόθεση του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ματέο Αντρεάνι σε ανάρτησή του.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Γάλλο «μπομπέρ» ο οποίος αναμένεται σύντομα να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Θυμίζουμε πως οι φήμες είχαν κοπάσει το τελευταίο διάστημα καθώς ο Φουρνιέ είχε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στο ΝΒΑ.
Όμως τις τελευταίες ώρες τα πράγματα άλλαξαν, με τον Γάλλο να ρίχνει… γέφυρες προς την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό να κινείται πολύ γρήγορα για να τον κάνει δικό του.
Δείτε την ανάρτηση:
DONE DEAL
Evan Fournier to Olympiacos Piraeus.French guard is set to accept a 2 yrs contract.
— Matteo Andreani (@matty_vanpersie) September 2, 2024
- Απεργία ΣΕΗ: Με ζεστό κρασί στον δρόμο, οι ηθοποιοί έκλεισαν τα θέατρα και κατέβηκαν στη Βουκουρεστίου
- Η Κρήτη «αποχαιρετά» που έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη – Συγκινητικά μηνύματα στα social media
- Νοσταλγία στο κόκκινο – Σουβενίρ από τα «ερείπια» των πρώην κομμουνιστικών κρατών
- La Liga: Η ΚΕΔ Ισπανίας παραδέχθηκε αδικίες ομάδων από τη διαιτησία
- Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ: Αυτοκίνητο με 30% κρατική επιδότηση – Πώς να αποκτήσετε το δικό σας
- Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη Betsson (82-76), «διπλό» στη Ρόδο για τη Μύκονο Betsson (97-83)
