
«Η Σπόρτινγκ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ιωαννίδη»
Η Σπόρτινγκ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Φώτη Ιωαννίδη, όπως μετέδωσε το πορτογαλικό CNN.
Τέλος φαίνεται πως μπαίνει στο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, με τον Φώτη Ιωαννίδη και τη Σπόρτινγκ.
Όπως αναφέρει το πορτογαλικό CNN, η ομάδα της Λισαβόνας αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον άσο του Παναθηναϊκού, μετά από τις άκαρπες προσπάθειες που έκανε τους τελευταίους μήνες για να τον κάνει δικό της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μέσου, η ομάδα της Λισαβόνας αναζητά, ήδη, λύσεις στη σκανδιναβική αγορά και, ειδικότερα, σε Σουηδία και Νορβηγία, μετά από την απόφασή της να παρατήσει την υπόθεση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού.
Όπως αναφέρεται μάλιστα η Σπόρτινγκ αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, για τον οποίο η Λέστερ είναι έτοιμη να δώσει 30 εκατ. ευρώ.
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου

