Σεβασμό στον γάμο του Κασσελάκη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν επιθυμούμε κάλυψη»
«Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του προέδρου», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Να μην καλύψουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον γάμο – εκδήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη, ζητεί με ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του πρόεδρου του κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη. Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες».
Δέσμευση Κασσελάκη να μην «κουκουλωθεί» το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην Κρήτη, όπου δήλωσε έξω από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συγκλονισμένος για τα όσα άκουσε για το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ, ο οποίος συναντήθηκε με τις μητέρες των αδικοχαμένων παιδιών
«Πρόκειται για ένα ζήτημα δικαιοσύνης, απέναντι σε αυτό που βίωσαν αυτές οι οικογένειες, που είναι ένας συνδυασμός εργασιακής εκμετάλλευσης στα παιδιά τους και εγκληματικής κυβερνητικής ευθύνης για τον ΒΟΑΚ» υποστήριξε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «αυτή τη στιγμή οι οικογένειες αδυνατούν να βρουν μάρτυρες από φόβο για αντίποινα, για να πουν πότε έφυγαν τα παιδιά από τον χώρο εργασίας».
- Σχοινάς: Η Κύπρος να ζητήσει ένταξη στο ΝΑΤΟ – Δεν θα υπάρξει καλύτερη ευκαιρία
- Εμπόλεμη ζώνη χαρακτηρίστηκαν το Στενό του Ορμούζ – Τι σημαίνει για ναυτικούς
- Προσγειώθηκε το C-130 με 91 Έλληνες από το Αμπού Ντάμπι
- Η σημαία της ΕΕ έναντι του Τραμπ στα χέρια του Σάντσεθ – Η κυβίστηση Μακρόν και ο κατευναστικός Μερτς
- Τα παπούτσια του Γιαμάλ «σπάνε καρδιές» – Το μοντέλο που σχεδίασε η adidas για τον σούπερ σταρ της Μπάρτσα
- Το σκοτεινό ερωτικό τρίγωνο των Κένεντι: Ο άλλος άνδρας, η ζήλια, η άμβλωση και οι χαρακιές


