Ανατροπή: Παραμένει στον Άρη ο Φαμπιάνο
Ο Βραζιλιάνος αποδέχτηκε τη νέα πρόταση του Άρη και θα παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα επόμενα τρία χρόνια.
Σύντομο αποδείχτηκε το «διαζύγιο» του Φαμπιάνο με τον Άρη, καθώς ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε τελικά με τους κιτρινόμαυρους και θα παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η πρόταση που περίμενε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός από τη Σαουδική Αραβία δεν ήρθε, ενώ και ο Άρης δεν βρήκε τον ποδοσφαιριστή που ήθελε για να καλύψει το κενό του Φαμπιάνο.
Στη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπος του με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, έφτασαν στην τελική συμφωνία και ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τον Θόδωρο Καρυπίδη.
Ο Φαμπιάνο αναμένεται να υποβληθεί αύριο (14/8) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχει θα υπογράψει συμβόλαιο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.
Η επιστροφή του Νταρίντα
Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής (13/8) προπόνησης για τον Βλαντιμίρ Νταρίντα.
Ο Τσέχος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουλιάν Κουέστα και Πιονέ Σίστο.
«Στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το πρόγραμμα της Τρίτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση συνεχίστηκε με ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και ολοκληρώθηκε με τρέξιμο διαλειμματικής μορφής.
Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Χουλιάν Κουέστα και Πιονέ Σίστο έκαναν και πάλι ατομικό. Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Δασυγένειο».
- Ιράν: Ο Τραμπ απειλεί να «ανατινάξει» το Νότιο Παρς εάν εξαπολυθεί νέα επίθεση σε εγκατάσταση ΥΦΑ του Κατάρ
- Βέροια: Αγριος ξυλοδαρμός 24χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Δραματική έκκληση για πληροφορίες
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ζυγίζουν την αποστολή ενισχύσεων και ενόψει πιθανής «νέας φάσης» του πολέμου, γράφει το Reuters
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια

