
Ολυμπιακός: Φιλικό με την Τερνάνα στην Ιταλία
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα την Τερνάνα, στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσει στην Ιταλία.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Πέμπτη στην Ιταλία, όπου θα δώσει δύο φιλικά κόντρα σε Τερνάνα και Ρόμα, με το πρώτο εξ αυτών να διεξάγεται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1) κόντρα στην ομάδα από την τρίτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει την ευκαιρία να δει τα «διαμάντια» του Ολυμπιακού στα δύο αυτά παιχνίδια αρχής γενομένης από το ματς με την Τερνάνα απόψε, αλλά και να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, όπως ο Πεπ Μπιέλ.
Οι παίκτες που πήρε μαζί ο «Μέντι» και αυτοί που έμειναν εκτός
Από εκεί και πέρα, στην Ιταλία ταξίδεψαν και οι νεοαποκτηθέντες Κρίστοφερ Βέλντε και Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Από την άλλη τώρα, εκτός έμειναν οι Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Ντάνι Γκαρθία και Μάρκο Στάμενιτς, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην θέλουν να ρισκάρουν και να πιέσουν τους παίκτες, δίνοντάς τους χρόνο τον οποίο άλλωστε και διαθέτουν μιας και δεν υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Κάπως έτσι λοιπόν, η συγκεκριμένη τριάδα παικτών θέτει υποψηφιότητα να συμμετάσχει στο παιχνίδι τις 8ης Αυγούστου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στο ματς της Κύπρου απέναντι στον Άρη Λεμεσού (10/08).
- Καιρός: Έρχεται αφρικανική σκόνη – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
- Το δείπνο των πρωταθλητών: Οι «σπουδαίες ελληνικές βραδιές» για Αντετοκούνμπο, Καραλή και Κούζμα (pic)
- Ουκρανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις – Συνδυαστικό πλήγμα με drones και βαλλιστικούς πυραύλους
- Near & Far Kastellorizo International Festival 2026: Echoing roots across the seas
- Τα ρομπότ της NASA δεν ήταν πλήρως αποστειρωμένα – Μπορεί μια γήινη μούχλα να μόλυνε τον Άρη;
- Εξωφρενικές, αδιάφορες, υπέροχες – Όλες οι εμφανίσεις του Met Gala 2026


