Επίσημο: Φιλικό με την Σερβία για την Εθνική Ελλάδος πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Επισημοποιήθηκε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Σερβία, στις 22 Ιουλίου στο Βελιγράδι, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στο Βελιγράδι (22/7, 21:00) και συγκεκριμένα στην «Beogradska Arena», σε φιλική αναμέτρηση που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Εθνική μας είχε ηττηθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση με 40 πόντους, έναντι 29 του Νίκολα Γιόκιτς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
«Ένας πολύ σημαντικός σταθμός προστίθεται στο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών προς τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο Βελιγράδι και τη “Beogradska Arena”, το βράδυ της Δευτέρας 22/7 (21.00), προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, στην τελική πρόβα πριν την πρόκληση του μεγαλύτερου αθλητικού ραντεβού του πλανήτη.
Η Εθνική θα αναχωρήσει για τη Σερβία το απόγευμα της Κυριακής 21/7 και από εκεί, την επομένη του αγώνα θα ταξιδέψει κατευθείαν για τη Λιλ»».
- Ρόδος: Νεογέννητο δεν τα κατάφερε και πέθανε μετά από αεροδιακομιδή στο Ηράκλειο
- Κοντά σε συλλόγους και φορείς της πόλης ο Δήμαρχος Πειραιά
- «Τρομάζει» ο Χάνσι Φλικ σε τελικούς – Το απίθανο 8/8 του Γερμανού προπονητή της Μπαρτσελόνα
- Κύπρος: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Χριστοδουλίδη, μετά το βίντεο περί «διαφθοράς»
- Δεν πήγε καλά αυτό: Αντιδράσεις προκάλεσε η AI διαφήμιση που δείχνει τον Γιώργο Παπαδάκη να κερνάει καφέ από τον Παράδεισο
- Άγκαθα Κρίστι: «Η γριά μητέρα φεύγει και δεν ξαναγυρίζει ποτέ…»

