
«Έδεσε» τον Τζούριτς ο Ολυμπιακός
Ο Δημήτρης Τζούριτς θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για τις δύο επόμενες σεζόν.
Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει ο Δημήτρης Τζούριτς, με τον Έλληνα διεθνή να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους για δύο ακόμα χρόνια.
Μάλιστα και παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως εύχεται να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.
Η δήλωση του Δημήτρη Τζούριτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα. Εύχομαι να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και να σταματήσω την καριέρα μου εδώ! Αλήθεια, αυτό εύχομαι. Τη σεζόν που έρχεται, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να είναι μια χρονιά γεμάτη τίτλους, περισσότερους από όσους πήραμε πέρυσι και να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο CEV Champions League».
- Δολοφονία στο «Δαφνί»: Ποινικές ευθύνες αναζητά η οικογένεια του θύματος
- Drake: Ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον, κυνηγάει τους Beatles
- Λάος: Ζωντανοί οι πέντε από τους επτά ανθρώπους που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο
- Παπαστράτος: 95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα
- «Είναι τρελό» – Ο πρόωρος καύσωνας στην Ευρώπη σοκάρει τους κλιματολόγους
- Αμήχανος Μητσοτάκης με εξυπνακισμούς για το ΕΑΜ προσπαθεί να απαξιώσει Τσίπρα και ΕΛΑΣ




